27 iunie 2011

Atelier de Modelat Pasta Polimerica

Dupa ce v-am innebunit in ultimele luni cu meshterelile mele din Fimo si Cernit, by popular demand, voi organiza un Atelier de Modelat Pasta Polimerica pentru incepatori!

Asadar sambata 2 iulie, ora 17.00 va astept la Restaurant Sushi Ya Timisoara (www.sushiya.ro) sa mesterim fel de fel de figurine haioase si, bine'nteles sushi (polimeric), pe care le transformam in brelocuri, cercei si insigne.

Pentru cei ce nu stiu, pasta polimerica este un fel de plastelina care se modeleaza si se coace, rezultand un material foarte rezistent ce nu se sparge si rezista la apa. Din aceasta pasta se pot face bijuterii, figurine sau se pot decora cele mai variate obiecte.Unii poate cunoasteti pasta polimerica sub denumirea de Fimo sau Cernit.

Intalnirea pe care o propun este o ocazie excelenta de a socializa, intr-un cadru creativ si pozitiv. Sunt curioasa ce ne pregateste bun de papa, Bogdan de la SushiYa :)

Atentie! Spre deosebire de intalnirile precedente, la acest atelier sunt doar 10 locuri disponibile. Participarea se face in baza inscrierii in prealabil.

Detalii:
Tema: Atelier de Modelat Pasta Polimerica - nivel incepator
Data: 02 iulie 2011, intre orele 17.00 - 19.00
Locatia: Restaurant Sushi Ya Timisoara - str.Mercy nr.1
Taxa de participare*: 30 lei/pers
Rezervari si info: camelia/at/a-tent.ro sau 0723 049 584

*Taxa acopera toate materialele necesare

Abia astept sa va vad ! (si imi pare taaaare rau ca a trecut luna iunie si nu am avut timp sa o marchez cu un atelier culinar delicios - asa cum v-am obisnuit pana acum :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...