01 octombrie 2012

Ziua Galbena

Pe 2 octombrie am sa port GALBEN pentru ca sustin Ziua Internationala a Invingatorilor de Cancer alaturi de Asociatia Little People Romania.

Am fost si eu un Little People activ si implicat, iar spiritul acela pozitiv si luptator va ramane mereu in inima mea!

Fii si tu solidar cu acesti tineri! pentru ca... "it's the little people,doing little things that make a big difference"



“Oamenii mici, prin lucruri mărunte fac marea diferență!”


Special pentru ziua aceasta, mi-am facut o bentita galbena tip SquareKnot cu 7margele verzi - fiecare margea simbolizeaza cate o zi din saptamana in care ma bucur ca sunteti aici si ma inspirati.

 

Asociația Little People este o organizație non-profit, care are o experiență de 16 ani în oferirea serviciilor psihosociale în domeniul medical, asigurând suport zilnic și programe de intervenție complexe copiilor și tinerilor bolnavi de cancer internați în secțiile de oncopediatrie din Timișoara, Cluj, București și Iași. Prin jocuri, povești și activități creative, specialiștii și voluntarii Asociației Little People ajută copiii și familiile acestora să facă față mai ușor bolii și tratamentului, le oferă oportunități de joacă, învățare și exprimare, îi ajută să fie curajoșși învingători în fața bolii. În 2006 a înființat Clubul Temerarii, al adolescenților români care au învins cancerul, numărând peste 280 de membri din 85 de localități. Din donațiile și fondurile obținute, Asociația Little People oferă suport psiho-social zilnic la peste 85% din copiii bolnavi de cancer din România, a construit și a amenajat 2 camere de joacă, a renovat secții de pediatrie, oferă suport în achiziționarea aparaturii medicale necesare și în procurarea medicametelor greu accesibile, desfășoară campanii de conștientizare în comunitate și organizează evenimente pentru tinerii supraviețuitori de cancer.
www.thelittlepeople.rowww.potisitu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...