03 decembrie 2012

Atelier de Mos Nicolae

Mamici, tatici, bunici si mai ales pitici, va invit miercuri 5 decembrie 2012, ora 18.00 la Atelierul de Mos Nicolae.

An de an Mos Nicolae vine negresit la copiii cuminti si le aduce cadouri, asa ca ne-am gandit sa-i aratam cat de mult il asteptam si il iubim! Punem la cale o seara magica in care vom spune povestea lui Mos Nicolae iar apoi, cot la cot, cu mic cu mare, ii pregatim surprize colorate! Un spiridus mi-a soptit ca Mosului ii plac dulciurile si, de aceea, ii vom pregati bunatatile lui preferate in hainute de sarbatoare. Napolitane si ciocolatele in forma de omuleti de zapada si reni cu nasul rosu vor transmite Mosului gandurile noastre bune.

Fiecare va pleca acasa cu dulciurile personalizate pe care trebuie sa le puna in ghetutele lustruite. Astfel ca Mosul, cand va trece sa lase cadourile, va gasi surpriza pe care i-am pregatit-o impreuna la Atelier. Cu siguranta se va bucura !

 Va fi o seara speciala, de sarbatoare in care creem magie pentru (si alaturi de) copii si ii invatam sa fie recunoscatori si generosi la randul lor.

Cateva exemple de dulciuri personalizate
Informatii suplimentare:
Tema: Atelier de Mos Nicolae - dulciuri personalizate pentru Mosu'
Grad de dificultate: redus - decupaj hartie, lipit piese, colorat
Varsta copii: 3-7ani
Data: 05dec 2012, ora 18.00
Locatia: in cadrul clubului de copii Arta in Nori, situat pe str. Proclamatia de la Timisoara nr. 7 (vis-a-vis de Hotel Continental, chiar deasupra de Curtea Berarilor). 
Participare: Participarea la Atelier se face pe baza de rezervare in prealabil. Trimiteti un e-mail pe adresa party@a-tent.ro si mentionati numele vostru.
Cost: 30lei/copil +adult. Se achita la sosire. Pretul acopera toate materialele necesare activitatii + ceai si turta dulce + o brosa in forma de bradut, modelata manual din pasta polimerica (Fimo)

Va rog tineti cont ca adultul/insotitorul va lucra impreuna cu copilul. Va fi timpul vostru impreuna!

Abia astept sa ne vedem! Pe miercuri :)

Sursa poze: Google

4 comentarii:

  1. Buna,pot veni si persoane fara copii?Al meu e prea mic,n-are rost sa-l aduc,dar as vrea sa vin eu.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu as veni, dar suntem prea departe!
    Cu sau fara copii,joaca e o terapie pentru parinti,e laudabil si ma bucur ca organizezi evenimente super!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) intr-un fel sau altul, toti suntem copii si ma bucur enorm ca pot creea magie si amintiri pt copii de azi...asa cum au fost create si pentru mine candva :)

      Ștergere

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...