16 iulie 2013

Atelier de Pictura Textila

Luna trecuta am pictat ghiozdanele de vacanta cu un grup de prichindei si toata lumea a fost atat de incantata de activitate incat am hotarat sa organizez un atelier de pictura textila, vineri 19 iulie, ora 18:00 la Bega Shopping Center Timisoara et.3

Fiecare participant va primi o sacosa (de mers la plaja sau/si la cumparaturi) pe care o va picta cu vopsea speciala pentru textile. Cei cu 2 maini stangi, primesc sablon ;) astfel incat, chiar daca nu esti urmasul lui Picasso, Rembrandt sau Dali, pictura textila va arata intr-un mare fel si, mai important, va purta semnatura ta!

De la mic la mare, fete, baieti - toata lumea este binevenita iar picturile vor fi mai simple sau mai complexe dupa priceperea si inspiratia fiecaruia! 

Daca aveti prin casa tricouri, pantofi textili, genti sau orice panza ce se lasa colorata si le aduceti...pictam si pe ele!  

Asadar vineri seara ne exploram creativitatea :) Hai singur, cu prietenii, cu copilul sau cu oricine isi doreste un moment de ragaz 

Informatii suplimentare:
Tema: Atelier de Pictura Textila - sacose personalizate 
Data: 19iulie 2013, ora 18:00
Locatia: Bega Shopping Center Timisoara, et.3
Cost*: 30lei/pers
Inscrieri: party@a-tent.ro sau tel. 0723 049 584

*costul atelierului se achita la sosire si acopera materialele necesare (sacosa textila, vopsele si accesorii necesare). Tot ce pictati, va apartine, iar culorile folosite sunt speciale pentru pictura textila, astfel incat rezista la spalat.  Daca veniti insotit de un copil, participarea lui este gratuita.
 

Abia astept sa ne intalnim!
C.

p.s. va astept si pe facebook

2 comentarii:

Recomand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...